Pécsett is nyerni tudtunk

Felnőtt

Hétfőn este a PVSK-Veolia együttesével játszottunk felkészülési mérkőzést. A keretbőn Carlton Guyton és Zane Knowles mellett Poster Attila hiányzott, míg a hazaiak teljes kerettel vágtak neki az összecsapásnak. 

PVSK-Veolia- Zalakerámia ZTE KK 74-79 (20-19, 15-23, 22-19, 17-18)
Pécs, felkészülési mérkőzés, Jv: Kapitány, Praksch, Danka

PVSK-Veolia: Haynes-Jones 9/3, Doktor, Illés 10/6, Bryson 16/9, Ivosev 15/9, Csere: Meleg 2, Brkics 14. Bíró 6/6, Goldring 2, Kalmár. Vezetőedző: Dragan Alekszics. 

ZTE KK: Wilson 17, Simó 2, Németh 4, Barnett 21/12, Horti. Csere: Bonifert 9/6, Heron 24, Révész, Makkos, Csuti 2. vezetőedző: Teo Cizmic

A találkozó első negyede szorosan alakult, majd a másodikban hétpontos előnyt szereztünk a házigazdával szemben (35-42). A fordulás után próbáltuk tartani az előnyünk, ami a záró negyed elejéig sikerült is. Ekkor még 67-67-re kiegyenlített a Pécs, de hajrában pontosabban játszva megnyertük a mérkőzést. 

A találkozót követően Puskás Artúr sportigazgató mondta el gondolatait:

Minden győzelemnek örülni kell, de ezt is a helyén kell kezelnünk. Fárasztó utazást követően tudtunk nyerni idegenben, egy komplett kerettel felálló Pécs ellen. A támadójátékunk döcögősre sikeredett, magunkhoz képest keveset járattuk a labdát. A védekezésünk, amikor kellett, remekül zárt. Dolgozunk tovább és készülünk a Göcsej Kupára, ahol két NB I-es csapat ellen fogunk majd játszani. 

Új centerünk, Chris Harris megérkezett csapatunkhoz és a ma délutáni edzésen már munkába is áll. 

2021. szeptember 7. Zalakerámia ZTE KK

Megosztás