Péntek esti rangadó

Nagyon nehéz péntek esti mérkőzésre készülünk, ugyanis a tabellaszomszéd Falco KC Szombathely érkezik hozzánk. Nem csak a játékosok, hanem a szurkolók is várják a rangadót. A vasiak az elmúlt hetekben megerősítették, amúgy sem gyenge keretüket. Perl és Govens érkezésével kilencfősre nőtt a rotációjuk. Az elmúlt kettő fordulóban egy vereség és egy győzelem a mérlegük, míg mi kettő győzelmet számlálunk. Nehéz készülni a Falco ellen, mert nem elég egy-két játékost kivenni a játékból, az egész csapatra kell készülni, ami végig nagy koncentrációt követel meg a játékosoktól.  Hazai pályán játszunk és a közönségünk plusz energiát adhat nekünk, ami nagyon kell a győzelemhez. 

Csapatkapitányunkkal, Szabó Zsolttal beszélgettünk a Falco-elleni rangadó előtt. „Szöszi” többek között a jó csapatvédekezésben látná a győzelem kulcsát. Kiemelte, hogy nagyon számítanak a lelátó népére is, ami minden bizonnyal érezhető is lesz, hisz a városban felfokozott érdeklődés kíséri az újabb vasi derbit. 

A mérkőzéssel kapcsolatos fontos információk:

A pénztárak 14 órától lesznek nyitva a Sportcsarnokban. 
Kapunyitás 16.30. 
A bérletes szurkolóink számára a csarnok déli oldalán külön bejáratot biztosítunk, amelyen kizárólag a mérkőzés megkezdésének időpontjáig juthatnak be a csarnokba. A mérkőzés megkezdését követően a szokásos nyugati oldali bejáraton keresztül tudnak a csarnokba belépni.
A sportcsarnokban ruhatár működik a mérkőzés ideje alatt

A találkozó 18 órakor kezdődik és a Győrffy P. A., Praksch P., Goda L. (Várhalmi Zs.) bírói hármas fújja majd a sípot. 

A bemutatáskor emlékezünk meg arról, hogy klubunk 40-éve, 1978-ban jutott fel a legjobbak közé. Ezen alkalomból köszöntjük a feljutó csapat tagjait és az első szezonunkban játszó játékosokat, vezetőket is. 

Fotó/videó: Bálizs Zsuzsa

2019. január 31. Zalakerámia ZTE KK 
 

Megosztás