Pénteken a Sopron ellen kezd csapatunk a Göcsej Kupán

A Zala Megyei Kosárlabda Szövetség pénteken és  szombaton rendezi meg az 53. Nemzetközi Kosárlabda Göcsej Kupát. 

A hagyományos  felkészülési  kupán  az idén négy együttes vesz részt, csapatunk, a Zalakerámia ZTE KK mellett a Szolnok, a Sopron és a cseh BC Brno alkotja a mezőnyt. Együttesünk pénteken a Sopron csapatával kezdi meg a küzdelmeket méghozzá 17 órától, hiszen a szervezők gondoltak azokra is, akik a szintén pénteken sorra kerülő Németország-Magyarország labdarúgó Nemezetek Ligája-találkozót is szeretnék megtekinteni a televízión keresztül. A felkészülési torna az utolsó erőfelmérő is lesz a bajnoki nyitány előtt. 

Az 53. Nemzetközi Kosárlabda Göcsej Kupára   napijeggyel  lehet belépni,  egységes, 1200 forintos áron. A csapatunk mérkőzéseire megvásárolt bérlet nem érvényes a tornára.    

Az első napi mérkőzések után  szombaton előbb a két vesztes játssza a  bronzmérkőzést (17.00), míg a két győztes a döntőt (19.00). 

A felnőttek küzdelmei mellett párhuzamosan az idén is megrendezik a Göcsej Kupát a fiatalok számára. Az U18-as korosztály küzdelmeit az Ostoros Károly-csarnokban rendezik a Zalakerámia ZTE KK, a Falco KC, a Körmend és a Sopron SI részvételével.

Az 53. Nemzetközi Kosárlabda Göcsej Kupa programja.
Zalakerámia Sport és Rendezvénycsarnok.

Felnőttek, péntek: 

Zalakerámia ZTE KK – Sopron KC 17.00.

Basket Brno (cseh) –Szolnoki Olajbányász KK 19.00.

Szombat. A 3. helyért, 17.00: a pénteki két vesztes.

Döntő, 19.00: a pénteki győztesek.

Utánpótlás U18:

Ostoros Károly-csarnok, péntek:

Zalakerámia ZTE KK–Körmendi Törpördögök 15.00.

Falco KC – Soproni SI 17.00.

Szombat.

A 3. helyért: 10.00. Döntő: 12.00. 

2022. szeptember 20. Zalakerámia ZTE KK
 

Megosztás