Rendkívüli intézkedés: zárt kapusak lesznek innentől a mérkőzések!

Rendkívüli jogrendet hirdetett, veszélyhelyzet elrendeléséről döntött mai ülésén a kormány.

Klubunk is egy felhívással szeretné tájékoztatni a surkolókat:

"Tájékoztatjuk Szurkolóinkat, hogy a nemzetközi intézkedésekkel összhangban a kormány a 100 fő feletti beltéri rendezvények megrendezését megtiltotta, így a csapatunk mérkőzéseit jelen állás szerint határozatlan ideig zárt kapuk mögött kell lejátszani.

 A ma esti Naturtex-SZTE Szedeák- Zalakerámia ZTE KK mérkőzés is zárt kapuk mögött kerül lejátszásra!

 Továbbá felhívjuk annak a 4 fő Szurkolónknak a figyelmét, aki a szombati Kecskemét elleni hazai mérkőzésre megvette a jegyét, hogy a Dísz téri Kvártélyház Jegyirodán vissza tudja váltani a belépőjét ma 17 óráig, vagy pénteken nyitvatartási időn belül!

 Köszönjük a megértést!"

Ezzel párhuzamosan az MKOSZ is kiadta közleményét:

"Csütörtöktől csak zártkapus meccsek lehetnek

A Magyar Kormány a koronavírus által okozott járvány következményeinek elhárítása érdekében veszélyhelyzetet rendelt el Magyarország területén. Ugyancsak döntött arról is a kormány, hogy a tömegrendezvényeket 100 fős létszám fölött nem lehet megtartani. Ehhez igazodva a Magyar Kosárlabdázók Országos Szövetsége úgy döntött, hogy 2020. március 12-én 0:00 órától a bajnoki kosárlabda mérkőzéseket csak zárt kapuk mögött, nézők jelenléte nélkül lehet lejátszani. A mai, tehát március 11-i bajnoki mérkőzések esetében a szervező döntése, hogy beengedi-e a közönséget a találkozóra.

A döntés visszavonásig érvényes, a rendezéssel kapcsolatos tudnivalóról a mai napon részletes levélben tájékoztatja a szövetség a klubokat."

 Fotó: Bálizs Zsuzsa

2020. március 11. Zalakerámia ZTE KK
 

Megosztás