Sebastjan Krasovec: jó lesz visszatérni, de nyerni akarunk!

Az alapszakasz újabb fordulójában (már csak két játéknap van hátra ebből az etapból) Oroszlányban folytatja szereplését együttesünk, ami abból a szempontból különleges lesz, hogy csapatunk vezetőedzője, Sebastjan Krasovec először tér vissza a bányászvárosba az ellenfél kispadján.

Négy sikeres szezont töltött szlovén szakvezetőnk Oroszlányban, mielőtt a nyáron elfogadta csapatunk megkeresését. Az alapszakasz első körében a két csapat egerszegi találkozóján 82-60-as győzelmet arattunk Simon Petrov gárdája ellen, s a tabellán elfoglalt helyezések alapján most is mi vagyunk az esélyesebbek. A negyedik helyről várjuk a folytatást, az Oroszlány a 11. helyen áll, de már nincs esélye az első nyolcba kerülésre.

Mi, egy nagyon kemény és harcos meccsen jutottunk túl a múlt szombati Paks elleni győzelemmel, az OSE pedig hazai pályán kapott ki a Kecskeméttől. Az oroszlányiak márciusban még nem nyertek mérkőzést, ám ha valaki, akkor Sebastjan Krasovec tudja, hogy milyen hangulat vár szombaton 18 órától együttesére. 

- Nem tulajdonítok túl nagy jelentőséget annak, hogy az Oroszlány lesz a következő ellenfelünk – szögezte le vezetőedzőnk. -Minden bizonnyal jó lesz találkozni az ismerős arcokkal, azt is tudom, hogy a hangulat remek lesz, mint mindig. Ettől eltekintve ez egy olyan meccs, amit meg akarunk nyerni. Összességében kemény mérkőzésre számítok, mert az Oroszlány mindig, mindenki ellen nagyon motiváltan játszik otthon szurkolóik előtt. Hosszú a szezon, már mindenki fáradtnak érzi magát, azonban ezzel így van minden csapat. Akadnak csapatomnál sérültek, így pillanatnyilag még nem tudjuk, hogy mindenki hadra fogható lesz-e szombaton, mindenesetre bízunk benne.

A találkozó előtt Danilo Ostojic nyilatkozott az esélykről:

Szurkolói információk:

A következő linken érhetők el: https://www.facebook.com/photo?fbid=761278442204898&set=a.557936639205747

Az OSE tájékoztatása kiemeli, hogy a "helytelenül megválasztott jegytípus esetén a biztonsági személyzet a belépést megtagadja. A vendégszektoron kívüli helyfoglalás azonnali kivezetéssel járhat!" 

Parkolás a mellékelt ábrának megfelelően az uszoda parkolójában lehetséges, onnan a mérkőzés helyszíne könnyen megközelíthető! Vendégbüfét biztosítanak! 

2023. március 24. Zalakerámia ZTE KK 


 

Megosztás