Simó Bence nyáron sem akar edzést kihagyni

Együttesünk fiatal játékosa, Simó Bence is egyike azon öt, saját nevelésű kosarasunknak, akire számít a szakvezetés a következő bajnokságban. 

Simó Bence már az ezelőtti  szezonban is benne volt a keretben és  most is, hiszen  élő szerződéssel rendelkezett. Folyamatos fejlődést vár magától.  

-Szerencsére pozitívan alakultak a dolgok, hiszen a csapat a tavaszra ki tudott jönni a gödörből és biztosan bent maradt az élvonalban -   mondta Simó Bence, amikor arról kérdeztük, miként telik számára is a nyár és milyen reményekkel várja az új szezon kezdetét. – Új szezon előtt állunk, és én is pozitívan tekintek az új lehetőség felé. Sebastjan Krasoveccel, új vezetőedzőnkkel eddig egyszer találkoztam, amikor edzést tartott a keret fiatal játékosainak, s várom most már a felkészülést én is. 

Miben látod, miben fejlődtél az elmúlt időszakban a leginkább és miben kell leginkább előre lépned? 
-A dobásbiztonságban úgy érzem sokat fejlődtem, de persze még ebben is kell javulnom. Gyorsaságban szintén léptem előre, talán a védekezésbeli helyezkedés az, amihez több idő kell. Folyamatos a fejlődés abban is, ám kell idő, hogy rögzüljenek a dolgok. 

A nyarat sem csak pihenéssel töltöd, hiszen te is részt veszek az egyéni edzéseken. Ennyire fontosnak tartod? 
-Örülök, hogy van ilyen lehetőség, például azokat a dolgokat is jobban tudjuk gyakorolni, amiben én is érzem, hogy erősödnöm kell. Ezekre az edzésekre úgy tekintek, hogy megfelelő állapotban kezdjem el a felkészülést, amikor elkezdődik majd a közös munka a csapattal.  

2022. július 19. Zalakerámia ZTE KK

Megosztás