Sopronban forró hangulat várhat csapatunkra

Szombaton 19 órától Sopronban következik az NB I. A-csoportos férfi kosárlabda-bajnokság rájátszásában az újabb fontos találkozónk, hiszen 1-0-s vezetésünk birtokában utazunk a hűség városába annak reményében, hogy a negyeddöntős sorozat újabb állomását is sikerrel veszi csapatunk. Az persze már bebizonyosodott a szerdai, végül hosszabbítás után 117-112-re megnyert mérkőzésünk után, hogy ebben a párharcban tényleg nem lehet lazítani. Koncentrálni kell a végsőkig, hiszen olyan ellenfél a Sopron, amely bármikor képes büntetni a hibákat és a kihagyásokat. 

Mi várható tehát szombat este Sopronban a Zalakerámia ZTE KK-ra?  

Egy biztos, csapatunk egy elszánt hazai gárdával néz majd farkasszemet, hiszen Kosztasz Flevarakisz együttese a visszavágás reményében lép pályára. Csapatunk pedig az előny megduplázására készül, hiszen nem lehet más a cél idegenben sem. 

- A szerdai találkozó óta sokat dolgoztunk a regenerálódáson és persze elemeztük a szerdai játékot. Arra is hangsúlyt fektettünk, hogy megtegyük azokat a változtatásokat, melyekkel meglephetjük a Sopron hazai pályán. Az első győzelem megvan, ez jót tett a hangulatnak, de mindenki tudja, hogy a továbbjutáshoz három győzelem kell, ezért a folytatásban is maximálisan koncentrálnunk kell. – nyilatkozta honlapunknak csapatunk vezetőedzője, Sebastjan Krasovec

Valamennyi vendégjegy elkelt, így 150 egerszegi szimpatizáns fogja űzni, hajtani csapatunkat és szurkolóink segítségére most is nagy szükség lesz. Hazai oldalon is egészen biztos meglesz ugyanez, ráadásul a mi mérkőzésünk előtt 15 órai kezdettel rendezik ugyancsak a Novomatic Arénában a női döntő első mérkőzését a Sopron Basket-SERCO UNI Győr összecsapást. 

Forró hangulat várhat tehát csapatunkra, azonban sportszerű szurkolás mellett tegyünk meg mindent közösen a győzelemért!

A beléptetés a mérkőzés kezdete előtt egy órával, 18 órakor kezdődik.

Hajrá Zete! 

2023. április 14. Zalakerámia ZTE KK 

Megosztás