Sopronban újabb rangadó vár ránk

A kilencedik fordulóban Sopronba látogatunk. Egy olyan csapat vendégei leszünk, akik a hazai pályát eddig hozták, idegenben viszont még nem nyertek, habár szoros meccseket játszottak. Az látszik Sabáli Balázs csapatán, hogy a légiósaik nagyon meghatározóak, de mellettük három magyar játékos is folyamatosan hozzátesz valamit a játékhoz. Erősségük a gyorsindítás, amit szeretnénk majd megakadályozni. Fontos, hogy a védekezésünk összehangolt legyen és támadásban is pontosak legyünk. Bencze Tamás a mérkőzéssel kapcsolatban elmondta, hogy a Sopron játékénak megvan az ellenszere, valamint több olyan játékot is gyakoroltak a fiúk a héten, amit ha jól alkalmazunk, lehet esélyünk a győzelemre. A fiataloktól is maximális koncentráció és több segítség kell majd a padról!

A mérkőzés beharangozására ezúttal csapatunk védekezés-specialista hátvédjével, Bernard Thompsonnal beszélgetett Bálizs Zsuzsa. 

A találkozó vasárnap 18 órakor kezdődik, melyet Cziffra Csaba, Frányó Péter, Minár László Balázs (Forrai Sámuel) bírói hármas dirigál majd. 

Fotó/videó: Bálizs Zsuzsa

2018. november 24. Zalakerámia ZTE KK

Megosztás