Szeretnénk jó meccset játszani a Falco KC-vel

A 7. fordulóban a regnáló bajnok Falco KC Szombathely együttesét látjuk vendégül vasárnap 18 órától, amely mérkőzésen szeretnénk rossz házigazda lenni és megnehezíteni a vendégek dolgát. Új játékosunk Deondre Parks először léphet pályára kék-fehér mezben, ám sajnos Németh Ákos orra a keddi edzésen eltört, így a mai találkozón rá nem számíthat Teo Cizmic. Horti Bálint viszont ott lesz a többiekkel, akinek a legutóbbi Paks elleni mérkőzésen repedt fel a szája. Vezetőedzőnk szeretné, ha csapatunk jó mérkőzést játszana a vasiakkal. 

-Az idei bajnokság eddigi legnehezebb összecsapása vár ránk. Azt hiszem, hogy senkinek nem kell bemutatni a Falco csapatát, akik sem a hazai bajnokságban, sem a nemzetközi porondon nem találtak eddig legyőzőre, így nem mi vagyunk a mérkőzés esélyesei. Ezen a héten játékoscsere is történt a csapatunkban, amennyire lehetett, igyekeztünk az új játékosunkat beépíteni a csapatba. A srácok keményen dolgoztak végig az edzéseken. Amennyiben 40 percen keresztül, végig koncentráltak tudunk lenni, úgy lehet esélyünk egy kiélezett mérkőzést játszani.

Vasárnapi mérkőzés előtt 16:30-kor indul majd a beléptetés és két pénztárban lehet majd megváltani a belépőjegyet.

Arra kérünk mindenkit, hogy időben érkezzen a találkozóra és a tumultus elkerülése végett, ha tehetik éljenek az online jegyvásárlás lehetőségével. 

2021. október 23. Zalakerámia ZTE KK

Megosztás