Szombathelyen hideg fejre és koncentrációra van szükség a sikerhez

Nehezen lehet elfelejteni a péntek esti mérkőzést, hiszen heroikus csatában sikerült kiegyenlítenünk a párharcot. Nem utolsó sorban sikerül a szezon során először legyőznünk a Falcot is. Az 55 perces küzdelem rengeteg energiát kivett mindkét csapatból. A mérkőzés utáni sajtótájékoztatón a mérkőzés legjobbja James Kinney a siker kulcsáról beszélt:

A mai mérkőzésre, amelyik csapat hidegebb fejjel tud kimenni a pályára, az egy lépést tehet a győzelem felé. Hazai pályán a Falconak van veszteni valója, hiszen a pályaelőnyével játszik. Mindkét mérkőzésen bebizonyítottuk, hogy van bennünk erő és elszántság, hogy megmutassuk, mire vagyunk valójában képesek. Győzni megyünk szombathelyre ez nem kérdéses! Bencze Tamás az idegek harcáról beszélt, hiszen itt már óriási a feszültség:

Mindenki feketébe!
A mai összecsapáson a szurkolóinkra is szükségünk lesz, ahogy a hazai mérkőzésen is ők voltak a hatodik emberünk. A szurkolói B-közép egy sajnálatos esemény miatt szeretne üzenni és kérni a mérkőzésre érkező szurkolóinktól. A közleményben arra kérik a szurkolótársakat, hogy Kerekes Krisztián tragikusan elhunyt szurkolótársuk emlékére - ezúttal fekete pólóban érkezzenek a mérkőzésre és így emlékezzünk meg "Keriről", aki múlt héten még úgy tervezte, együtt szurkol a táborra a csapatnak Szombathelyen. De sajnos a sors közbeszólt, így már az égi lelátóról szoríthat a kék-fehér színekért!

Szurkolóink a találkozóra csak a helyszínen válthatnak belépőt! 

A mérkőzést a Földházi T., Tőzsér D., Minár L. (Páli K.) bírói hármas dirigálja majd. 

Keri, a Csapat érted is küzd, hajrá ZTE!!!

Fotó/videó: Bálizs Zsuzsa

2018. május 20. Zalakerámia ZTE KK /Jóna István 
 

Megosztás