Szombaton újra örökrangadó

A ZTE –Körmend évtizedekre nyúló csatáit nem kell ecsetelni a szurkolóknak. Mindenkinek vannak kellemes és kevésbé örömteli élményei a mérkőzésekkel kapcsolatban. Szombaton 133. alkalommal találkozik a két együttes, ezúttal Zalaegerszegen. 

Kéthetes szünet van mögöttünk, amelynek elején érkezett új irányító a keretünkbe Justin Bibbins személyében, akit eme rövid időben próbált beépíteni a csapatba Bencze Tamás vezetőedző. A fiúk maximálisan odatették magukat az edzéseken és már nagyon várják a találkozót. 

-  Egy ZTE – Körmend mérkőzés mindig felfokozott hangulatot ígér. Próbáltunk minél jobban felkészülni ellenfelünkből, akik nem csak hazai pályán, de idegenben is domináns kosárlabdát játszanak. Nem mi számítunk a találkozó esélyesének, de mindent meg fogunk tenni, hogy ez másképp legyen. Bibbins személyében egy komplex játékost ismerhettünk meg, aki nagyon gyorsan beilleszkedett a csapatunkba. Jól bontja a védelmet, gyors, nehéz védekezni rajta és jól is védekezik. 

Az örökrangadó 19 órakor kezdődik. A találkozóra 17.30-tól indul a beléptetés. Az U20-as mérkőzés 15.15-kor kezdődik, amit ingyenesen lehet megtekinteni, de a mérkőzés után csarnokürítés lesz, és nem lehet bent hagyni semmit!(kabát, pulóver, helyfoglalásra szolgáló dolgok stb…). Arra kérjük szurkolóinkat, hogy ha tehetik, időben érkezzenek a mérkőzésre. A ZTE Arénában a Kaposvárt fogadja a ZTE FC, így a Pláza előtti parkolók is valószínűleg hamar megtelnek majd. Jegyek korlátozott számban még ma válthatók a Kvártélyház Jegyirodában.

A találkozót a Földházi Tamás, Tőzsér Dénes, Vida József (Bodrogváry Iván József) bírói hármas dirigálja majd. 

Fotó: Bálizs Zsuzsa

Hajrá ZTE!

2019. december 6. Zalakeráma ZTE KK 

Megosztás