Szoros meccset játszottunk Szolnokon

A válogatott szünetet kihasználva szerettünk volna nem csak edzéssel tölteni a szünetet, hanem felkészülési mérkőzéssel játékban tartani a csapatot. Vendéglátónk a Szolnok volt. 

Szolnoki Olajbányász- Zalakerámia ZTE KK 83-79 (17-19, 22-24, 25-20, 19-16)
Szolnok, felkészülési mérkőzés.

Szolnoki Olajbányász: Warner 15, Kovács 7, Rudner 11, Subotic 15, Cakarun 21, csere: Frank, Juhos 5, Pallai 9. edző: Gasper Potocnik

Zalakerámia ZTE KK: Duren 14, Delas 17, Bonifert, Vuko 10, Glenn 14, csere: Polster 8, Völgyi 8, Plézer 8, Simó. edző: Ante Nazor

Hazaiaknál három hiányzó volt: Pongó Máté a válogatottal készül, Zsíros Péter és Roko Badzim pedig elővigyázatosságból hagyta ki az edzőmeccset. Nálunk Szabó Zsolt a válogatottal dolgozik, míg Simon Kristóf és Antóni Csanád sérülés miatt volt maródi. 

Remek hangulatú felkészülési mérkőzést játszottak a csapatok. Az első félidőben felváltva vezettek a felek végül a nagyszünetre csapatunk mehetett előnnyel (39-43). A fordulás után is kiegyenlített küzdelem folyt a pályán. A hazaiak voltak valamivel pontosabbak és ez egypontos előnyt jelentett a számukra a záró játékrész előtt (64-63). Sajnos Glenn kipontozódott a negyed végén, így magas poszton elég foghíjasok lettünk. A záró negyedben is küzdöttek a fiúk, de végül a házigazda nyert. 

Fotó: hypebrandmarketing.hu

2020. november 21. Zalakerámia ZTE KK 

Megosztás