Szurkoljunk együtt a Paks ellen az újabb siker kivívásáért!

Sorozatban harmadik hazai mérkőzésére készül csapatunk, hiszen a Szolnok, majd a Falco KC után szombaton 18 órától az Atomerőmű SE együttese vendégeskedik a Zalakerámia Sport- és Rendezvénycsarnokban.  

Ahogy az előző kettő, úgy ez az újabb mérkőzés is nagy jelentőséggel bír Sebastjan Krasovec vezetőedzőnk csapata számára, hiszen egy újabb lépést lehet tenni ahhoz, hogy az alapszakasz végén ott legyünk az első négy csapat között. A Szolnokot sikerült hazai pályán legyőznünk, a múlt héten a Falco KC jobb volt, ezt el kell ismerni. A Paks ellen vezetőedzőnk a következőképpen készül. 

- A Paks a harmadik nagy csapat, amellyel három héten belül meg kell mérkőznünk. Remek együttesről van szó, jó egyéni képességű játékossal rendelkeznek. Mindenképpen kontrollálni kell a támadó lepettanóikat és a gyors indításaikat, hogy ne tudjanak könnyű kosarakat szerezni. Fontos meccs lesz mindkét csapat számára ez a találkozó, így nagy csatára van kilátás - vélekedett Sebastjan Krasovec.

A mérkőzés felvezetésére Németh Ákost kértük:

 

A szakmai stáb a keret valamennyi játékosára számíthat és persze szurkolóink segítségére is. Most is elkel majd a segítség, ahogy a korábbi találkozókon. Szurkolóink számára továbbra van lehetőség elővételben online megvásárolni a belépőiket. Szombaton a sportcsarnok kapui 17 órakor nyitnak, szurkoljunk együtt az újabb fontos sikerért!

2023. március 17. Zalakerámia ZTE KK 

Megosztás