Szurkolói felhívás – Jótékonysági gyűjtés

Aki nem élte át, nem tudja elképzelni, milyen érzés lehet a szülőknek, amikor végre megszületik a várva-várt gyermek a családban, de pár nap múlva kiderül, hogy nagyon nagy baj van.
Ez történt egy bocföldi családdal is, ahol tavaly augusztusban megérkezett  Jázmin, de alig egy hét után kiderült, hogy egy nagyon komoly genetikai betegséggel, konkrétan SMA 1 gerincvelői izomsorvadással küzd, abból is az 1-es, vagyis a legsúlyosabb fokozattal.

Alig 1 hónaposan a kicsi lány megkapta a Zolgensma génterápiát. Az idegsejtek pusztulása miatti károsodást sajnos visszafordíthatatlan, így azt megmondani, hogy Jázminnak lesz-e maradandó károsodása a mozgásában, most még nem lehet. Annak érdekében, hogy a későbbiekben minél teljesebb életet tudjon élni, évekig különböző fejlesztésekre, mozgásterápiákra van szüksége.

A ZTE KK szurkolói csatlakozva a három legnagyobb nyugat-magyarországi kosártáborhoz, (Sopron, Körmend, Falco) gyűjtést szervez a kis Jázmin gyógyulása érdekében.

A legnagyobb tisztelettel kérünk minden sportbarátot, hogy csatlakozzon hozzánk, és bármilyen összegű adománnyal segítse ezt a kis tündért és családját.

A jótékonysági gyűjtés a Körmend elleni bajnoki mérkőzés alatt lesz lebonyolítva, vagyis 2024. január 27.-én.

A Zalakerámia Sport- és Rendezvénycsarnok aulájában egy adománygyűjtő láda lesz kihelyezve, amibe bárki tetszés szerinti összeggel segíthet Jázminnak. A kapunyitástól kezdve a zárásig (akár a mérkőzés alatt is) folyamatosan lehetőség lesz a pénzadományokat bedobni. A befolyt összeget személyesen juttatjuk el a család számára, velük már felvettük a kapcsolatot.

Köszönjük Mindenkinek, aki segít! 

A derbin Jázminért is szurkolunk! 

2024. január 26. Zalakerámia ZTE KK 

Megosztás