Támogatónk ausztriai központjában jártak a játékosaink

A kelet-stájerországi székhelyű ADA Bútorgyár Európa vezető gyártói közé tartozik a kárpitozott bútorok, az ágyak és matracok terén. Az ADA összesen öt gyártási telephelyével - köztük Körmend, Zalaegerszeg és Nova - több mint 1500 alkalmazottal Magyarország legnagyobb bútorgyártója. 

Az ADA erőssége a precizitásban, gondosságban és a részletekre való odafigyelésben rejlik. A Magyarországon gyártott ADA Trendline márka a fiatal közönséget szólítja meg és az egyéni életstílust népszerűsíti. A Trendline márka kárpitozott bútorai és ágyai ötvözik az intelligens, kifinomult funkciókat a modern formatervezéssel és stílusos megjelenéssel, ezáltal az ADA bútoraiban megvalósul a rugalmasság, funkcionalitás, élvonalbeli dizájn és friss megjelenés, ami egyesíti a tradicionális stílusos formákban megélt hagyományokat, a kézművességet és a progresszív találékonyságot.

Az ADA, mint a Zalakerámia ZTE KK új támogatója, meghívta a csapat néhány tagját az ausztriai központba, ahol a bemutatóteremben testközelből megismerhették az ADA márka teljes világát és az ADA trendline termékkínálatát.

2021. október 18. Zalakerámia ZTE KK

Megosztás