Telt ház is lehet a Szolnok ellen, érdemes elővételben megváltani a belépőket

Az MKOSZ-ben elkészítették a férfi kosárlabda Magyar Kupa negyeddöntőinek pontos menetrendjét, valamint a szövetség közlése szerint hivatalossá váltak a rájátszás és a play-out játéknapjai a Tippmix NB I A-csoportjában. Ami csapatunkat illeti, április 5-én 18 órától játszunk a Szolnokkal a Magyar Kupa negyeddöntőjében a Tiszaligeti Sportcsarnokban. Amennyiben sikerrel veszi együttesünk ezt az akadályt, akkor az MK négyes döntőjében szerepelhet, amit április 8-9-én rendeznek.

Rájátszás és playout menetrendje

Zsíros Tibor Férfi Magyar Kupa menetrendje
 
2023. április 5., szerda
 
18:00 Szolnoki Olajbányász — Zalakerámia ZTE KK
18:00 Falco-Vulcano Energia KC Szombathely — Arconic-Alba Fehérvár
18:00 Atomerőmű SE — Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét
19:00 Sopron KC — MVM-OSE Lions
 
2023. április 8., szombat
 
17:00 Sopron KC/MVM-OSE Lions — Szolnoki Olajbányász/Zalakerámia ZTE KK
20:00 Falco-Vulcano Energia KC Szombathely/Arconic-Alba Fehérvár — Atomerőmű SE/Duna Aszfalt-DTKH Kecskemét (M4 Sport)
 
2023. április 9., vasárnap
 
17:00 Bronzmérkőzés
20:00 Döntő

S ha már Szolnok. Szombaton a válogatott mérkőzései  miatt elrendelt bajnoki szünet után folytatódik a férfi NB I A-csoport alapszakasza és a mezőny a hajrájához érkezik. Harmadik helyezett csapatunk, a Zalakerámia ZTE KK szombaton 18 órától a játéknap rangadóját vívja, hiszen a második helyezett Szolnok látogat a Zalakerámia Sport- és Rendezvénycsarnokba. Az érdeklődés nagy a találkozó iránt már eddig a jegyek egy része elkelt elővételben.

Szurkolóinkat mindenképpen arra kérjük, hogy lehetőleg elővételben vásárolják meg belépőiket a mérkőzésre. Péntekig nyitvatartási időben a Dísz téren található Kvártélyház Jegyirodában van erre lehetőség, illetve folyamatosan működik az  online jegyértékesítés.

Érdemes élni ezekkel a lehetőségekkel, hiszen szombaton akár telt ház is lehet, így a csarnokba való belépéshez  is gördülékenyebb lehetőséget biztosít az előre megváltott belépő.      

2023. február 28. Zalakerámia ZTE KK

Megosztás