Telt ház várható és jobb játékra lesz szükségünk!

Szombaton csapatunk a második mérkőzést játsza a bajnoki elődöntőben a Falco-Vulcano Energia KC Szombathely ellen. A találkozó iránt óriási az érdeklődés, így várhatóan telt ház fogadja majd a 17:15 órától pályára lépő csapatokat a Zalakerámia Sport- és Rendezvénycsarnokban.

A párharc nyitánya szerdán megtörtént, amikor Szombathelyen 90-80-ra nyert riválisunk. Hazai pályán viszont nem lehet más feladat csapatunknak, mint kiegyenlíteni a hátrányt, hiszen jelenleg 1-0-ra vezet a Falco KC a három sikerig tartó párharcban.

Hogy mi várható szombaton idehaza? Erről vezetőedzőnk, Sebastjan  Krasovec mondta el véleményét: 

- Azzal kezdem, hogy szeretnék gratulálni a ZTE FC labdarúgóinak és szurkolóinak a kupagyőzelemhez. Ami a szombati mérkőzést illeti, próbálunk változtatni a játékunkon, hogy eredményesebbek legyünk, de egy biztos, hogy sokkal keményebben kell majd kezdenünk ezt a találkozót, mint tettük szerdán Szombathelyen. Már az elején hagytuk, hogy nagy előnyben legyen a Falco, amelyet nehéz legyőzni már húszpontos hátrányból. Ezt nem szabad újra megengedni. Kemény meccsre számítok, de idehaza játszunk, ami sokat segíthet. Az első mérkőzés is megmutatta, hogy szükségünk van bizonyos szituációkban szurkolóink segítségére, tehát azt remélem, hogy a telt házas hazai találkozón is hatalmas segítséget kapunk majd a lelátóról. Ezzel együtt jobb teljesítményre is szükségünk lesz, mint az első meccsen, hogy sikerüljön győznünk. 

Felhívjuk  szurkolóink figyelmét, hogy a sportcsarnok kapuit 15:45 órakor nyitjuk és a pénztárak is ekkor nyitnak, hacsak addig nem fogy el valamennyi belépő elővételben. Ebben az esetben nem nyit ki a pénztár.

Sportszerű biztatást kérünk mindenkitől, hogy egy valóban jó hangulatú találkozón sikerüljön győzelmet ünnepelnünk és kiegyenlítenünk a hátrányunkat.

Az elődöntő második mérkőzés előtt fiatal játékosunkkal, Szalay Domonkossal beszélgettünk:


Hajrá Zete! 

2023. május 5. Zalakerámia ZTE KK 

Megosztás