Teo Cizmic irányítja csapatunkat a következő szezontól

Klub

A Jászberény elleni győzelemmel sikerült kiharcolnunk az élvonalbeli tagságot. El kell ismernünk, hogy elég viszontagságos és hektikus szezont futottunk, aminél csak jobb jöhet. 

A következő idény csapatának a kialakítását már korábban elkezdtük, de a legfontosabb a játékosigazolások előtt a vezetőedző személyének a kiválasztása és szerződtetése volt. Örömmel jelenthetjük, hogy Teo Cizmic személyében egy kiváló szakembert sikerült klubunkhoz kötni. 

Teo Cizmic az edzői pályafutását 2006-ban Splitben kezdte, majd dolgozott a román Steaua Bucureşti, a horvát Cibona Zagreb és a lengyel Koszalin csapatainál. 2015-18-között az Egis Körmend, majd az Atomerőmű SE együttesét irányította hazánkban. Hozzánk az idei szezonban, a 7days EuroCup-ban és az ABA Ligában is szereplő Cedevita Olimpija Ljubljana együttesétől érkezik. 

Stárics Kornél ügyvezetőnk a horvát szakember szerződtetésével kapcsolatban elmondta, Teo Cizmic személye garanciát jelent a minőségi munkára, aki már el is kezdte tervezni a következő idény játékoskeretét. A szakemberrel két éves szerződést kötött klubunk. 

Ügyvezetőnkkel egyetemben Teo Cizmic is videóüzenetben mondta el gondolatait. Cizmic kiemelte, hogy örül, hogy visszatérhet a magyar bajnokságba és szeretné a playoffba vezetni a ZTE-t. 

 

 
 
A csapatépítés tehát elkezdődött. hamarosan újabb bejelentésekkel szolgálunk majd szurkolóinknak. 

2021. április 26. Zalakerámia ZTE KK

Megosztás