Tizenöt éve együtt! Továbbra is névadó szponzorunk a Zalakerámia Zrt.

Ritka az élsportban, hogy egy cég hosszú időn keresztül kitartson egy klub mellett. A Zalakerámia Zrt. és klubunk története tizenöt éve íródott, amit most sajtótájékoztató keretében toldottak meg a felek egy újabb évvel. 

A névadó szponzori szerződés aláírásán Stárics Kornél ügyvezető köszönte meg a Zalakerámia Zrt. támogatását, amivel immár tizenöt éve segíti a csapat munkáját és még legalább ennyi közös esztendőt kívánt. 

A Zalakerámia Zrt. elnök-vezérigazgatója. dr. Jaramani Rafik úgy fogalmazott: tíz évvel ezelőtt őt érte a megtiszteltetés, hogy aláírja a támogatói szerződést. Visszaemlékezett, hogy volt sikeres szezonja a klubnak, hiszen 2010-ben az ország legjobb csapata lett a ZTE KK és voltak rosszabb évek is, de a felek kitartottak egymás mellett. 

-Az idei évben is aláírjuk a szerződést, támogatjuk a klubot. Szeretnénk még legalább 15 évet együtt lenni a csapattal, tizenöt év múlva itt állni. Öt éve és még öt évig biztosan az egerszegi sportcsarnok is a mi nevünket viseli. A Zalakerámia Zalaegerszeghez kötődik, hiszen 1951-ben, azaz hetven esztendeje itt, valamint Tófejen jött létre a társaság – fogalmazott Jaramani Rafik. 

A tulajdonos részéről Balaicz Zoltán polgármester szólt, aki a hűségre hívta fel a figyelmet, amely szempontból a Zalakerámia Zrt. nagyon jó példát mutatott mindenkinek az elmúlt időszakban. 
-A koronavírus-világjárvány nemcsak az önkormányzatokat, nemcsak a magánembereket, hanem bizonyos cégeket és vállalkozásokat is érintette, sújtotta és nehéz helyzetbe hozta. A Zalakerámia Zrt. részéről mégsem merült fel sem a csarnok névhasználati szerződésének felbontása, sem pedig a névhasználati szponzoráció megszüntetése. A cég valamennyiünk számára példát mutatott, hogy mennyire fontos a kimondott szó, az aláírt szerződés és a hűség- fogalmazott a polgármester, megköszönve a klub támogatását. 

Elhangzott, hogy tudatos építkezésbe kezdett klubunk, amely előre vetíti, hogy bízunk a jövőben és az önkormányzat és a város vezetése is bízik a sikeres jövőben. Ennek a bizalomnak nagyon sok jele van, akár a város gazdasági fejlődésében, akár a különböző beruházások indításában. Ha a hármas szövetség összeáll: a névadó szponzor, a többségi tulajdonos, önkormányzat és maga a klub menedzsmentje, és ha megkapjuk a média támogatását, megkapjuk a szurkolóknak a megértő, segítő támogatását, a szponzorok támogatását, akkor bátran hihetünk egy szépen alakuló sportsikereket tartalmazó jövőben. 

A névadó szponzor aláírást követően újságírói kérdésre válaszolva dr. Jaramani Rafik elmondta, hogy a névadó támogatásnak mérhető marketing jelei is vannak, hiszen a reklámoknak és a mérkőzéseknek köszönhetően széles körben forog a Zalakerámia Zrt. neve. 

2021. szeptember 14. Zalakerámia ZTE KK 

Megosztás