Top Türen Zala Kft. is a támogatóink között

Újabb céget jelenthetünk be, akik támogatják a zalaegerszegi kosárlabda sportot. A napokban hosszútávú reklámszerződést írtak alá a felek. 

A Top Türen Zala Kft. fő profilja az építőiparban egyre nagyobb elismerést kiváltó műanyag nyílászárók gyártása.

- 2021 tavaszán nyílt meg Magyarország legnagyobb ablakgyártó cégcsoport egyik tagjának a zalai márkaképviselete - mondta Nagy Tamás ügyvezető. Hozzátette, hogy a cégcsoport vezetése úgy ítélte meg, hogy piaci márkaépítés céljából jó döntés a nagy hagyományokkal bíró zalai klub támogatása. Ennek a márkaképviseletnek a hármas tulajdonosi köréből ketten zalaegerszegiek vagyunk és gyermekkorunktól követjük az ZTE KK szereplését. Gyermekként együtt buzdítottuk a csapatot és kiabáltuk szüleinkkel, többek között 1988-ban a Baja elleni bajnoki döntőn Dobi Tóni és Szűcs Józsi nevét. 

Nagy Tamás ügyvezető elmondta, hogy a csapat támogatása mellett azért döntöttek, mert tudják, hogy a Zalaegerszegen óriási tradíciókkal bír a kosárlabda sportág és nagyon fontos a város lakói számára a csapat jó szereplése. 

- Azt gondoljuk, hogy egy hosszabbtávú támogató-kapcsolat létrehozásával talán tudjuk segíteni a csapat és a szakvezetés jövőbeni munkáját - mondta az ügyvezető. 

 

Stárics Kornél ügyvezető (ZTE KK), Paál Péter tulajdonos és Nagy Tamás tulajdonos ügyvezető 


- A hosszabb távú reklámszerződések ebben a nehéz helyzetben még inkább felértékelődnek. A zalaegerszegi székhelyű nyílászárókkal foglalkozó Top Türen Zala Kft.-vel a következő szezon végéig szól a megállapodás, melynek értelmében több helyen is látható lesz a cég emblémája a mérkőzéseken. A szemfülesebb szurkolók már a legutóbbi mérkőzések során észre is vehették akár a mezen, akár a LED falon. A támogatást köszönjük Paál Péter, Nagy Tamás, Balogh Tamás tulajdonosoknak, és természetesen a Top Türen Zala Kft. valamennyi munkatársának - tájékoztatott Stárics Kornél. 

2022. április 6. Zalakerámia ZTE KK 

Megosztás