Ugyanaz a helyzet, mint a Sopron ellen, győzni kell!

A hétközi fordulóban, ma este a Debrecen csapatát fogadjuk. Szombaton nagy csatában sikerült legyőznünk a Sopron együttesét, megszakítva ezzel rossz sorozatunkat. A DEAC hazai pályán kapott ki a Pakstól, de ennek ellenére, továbbra sem mondtak le a felsőház eléréséről.

Bencze Tamás a szombati mérkőzés után elmondta, hogy látott előrelépést a csapat védekezésében, továbbra is a fejekben dől el egy-egy szituáció, hogy jól, vagy rosszul használjuk ki a lehetőségeinket.  Az elmúlt időszakban kevesebbet játszottuk meg a centereinket is, amin a mai mérkőzésen is szeretnénk javítani. 

Nem számítunk könnyű mérkőzésre, igaz a DEAC kimozdulva otthonról, csak a TF ellen tudott nyerni. A Magyar Kupában találkoztunk utoljára Berényi Sándor együttesével, ahol szoros meccsen kikaptunk, így van miért visszavágnunk. Győzni szeretnénk, amellyel nagy lépést tehetnénk a felsőház felé.

A Sopron ellen remekül szállt be a padról Durázi Krisztofer is, reméljük a mai találkozón is hasznos tagja lesz csapatunknak. A DEAC mérkőzéssel kapcsolatban fiatal játékosunkkal beszélgettünk:

A mérkőzés 18 órakor kezdődik és a Praksch Péter, Söjtöry Tamás, Kovács Nimród (Várhalmi Zsolt László) bírói hármas vezeti majd.

Videó/fotó: Bálizs Zsuzsa

2019. március 20. Zalakerámia ZTE KK

Megosztás