Újabb bravúrgyőzelemre készülünk

Legalább olyan fontos mérkőzés vár ránk Pakson, mint Kecskeméten. A harmadik fordulóban, hazai pályán kaptunk ki Teo Cizmic csapatától, tehát van miért visszavágnunk. Bencze Tamás szerint is szükségünk van idegenbeli bravúrokra, hogy az alapszakaszban a lehető legjobb helyen végezhessünk. Az Atom hazai pályán határozott játékot játszik, míg idegenben már annyira nem megy nekik. A szombat esti mérkőzésen a győzelem a célunk. Megpróbáljuk feltörni a hazaiak kemény védekezését és meglepetést okozni. Fontos lesz nálunk is a védekezés, de emellett egy-két új taktikai elemmel is készülünk a rangadóra. 

Klubunk társadalmi elnöke, dr. Gyimesi Endre állt kameránk elé a mérkőzés felvezetéseként. A város korábbi első embere már évtizedek óta szoros kapcsolatban a kosárlabdával, ám a dicső múlt felidézése mellett szó esett a 2012-es év nyarának történéseiről, valamint az idei esztendőről is, csakúgy, mint a hétvégi, Paks elleni, jelentős téttel bíró mérkőzésről. Társadalmi elnökünkkel készített beszélgetésünkből az is kiderül, tervezi-e a klub újabb játékos igazolását, de szót ejtünk az utánpótláskérdésről is.

A találkozó szombaton 18 órakor kezdődik és a Győrffy Pál, Söjtöry Tamás, Kovács Nimród (Farkas Zoltán) bírói hármas dirigálja majd. 

A mérkőzést a Zalasport élőben közvetíti!

Videó: Bálizs Zsuzsa

2018. január 19. Zalakerámia ZTE KK /Jóna István

 

Megosztás