Újabb egy éves támogató szerződést kötött klubunk a Szabadics Zrt-vel

Immár negyedik éve, hogy a Szabadics Zrt-t klubunk támogatói között tudhatjuk, mely együttműködésnek a létrejöttét sajtótájékoztatón jelentette be Török Róbert ügyvezető.  

-Nagy öröm számunkra, hogy a Szabadics Zrt. méltónak tartja klubunkat arra, hogy a következő szezonban is támogassa. Reméljük, hogy az újabb egy éves kontraktust, az elmúlt idényhez hasonló sikerekkel tudjuk majd megszolgálni- mondta Török Róbert, aki egyúttal megköszönte a sajtó munkatársainak a munkáját, amivel támogatták a csapatot az elmúlt szezonban.

A mélyépítéssel és magasépítéssel foglalkozó építőipari cég képviseletében Kovács Tamás elnök arról beszélt, habár globális cégnek tekintik magukat, mégis a gyökereik Zalához kötik őket. 

- Itt kezdtük a tevékenységünket, itt hajtjuk végre a tevékenységünk legnagyobb részét, és ezért azt gondoljuk, hogy felelősséggel is viseltetünk ezen térség iránt. Jelenleg sajnos az építőiparnak a kilátásai és a jelenlegi helyzete nem olyan, hogy több évre előre tudjunk gondolkodni, de bízunk abban, hogy ez változni fog, a jövőben is meglesznek azok a lehetőségek, amiket építeni lehet, ahol dolgozni lehet, és aminek a hozadékából pedig támogatni lehet olyan célokat, mint ezzel a szerződéssel lefedett támogatás is. 

Kovács Tamás hangsúlyozta, hogy az élsport mellett a klub kötelékében nevelkedő sok gyermeket is támogatják, akik elsődlegesen jó közösségben vannak és egészséges életmódot folytatnak. Támogatásukkal olyan célokat próbálnak szolgálni, amik a gyerekek jövőbeli életkilátásait teszik jobbá.

2023. július 31. Zalakerámia ZTE KK 

Megosztás