Újabb fontos bajnoki következik

A 17. fordulóban az MVM OSE Lions együttesét fogadjuk szombaton 18 órától.  Ellenfelünk nincsen jó passzban, hiszen egymás után négyszer veszítettek, így biztosan nagy motivációval érkeznek Zalaegerszegre. 

A KTE ellen végre átszakadt egy gát a csapatban azzal, hogy sikerült végre nyernünk. A találkozón kevés volt a hullámvölgy és többször látványos csapatjátékkal rukkoltak elő a fiúk. Az Oroszlány ellen ismét fontos lenne nyerni, hiszen tovább csökkenthetnénk a hátrányunkat az előttünk álló csapatokkal szemben. Vezetőedzőnk Emir Mutapcic, az OSE ellen is harcos játékot szeretne látni:

Az MVM-OSE Lions egy kiegyensúlyozott csapat, akik támadásban nagyon sok gyorsindítást játszanak, valamint kintről és festékből is nagyon veszélyesek. Maximális koncentrációra lesz szükségünk védekezésben ahhoz, hogy meg tudjuk állítani őket, ahogyan azt tettük a Kecskemét ellen is. Mario Ihring, aki két poszton is kiemelkedő teljesítményre képes, kulcsszerepet tölt be náluk, ezért rá különösen figyelnünk kell. Yordan Minchev is stabil teljesítményt nyújt az idei szezonban, főleg lepattanózásban, így kulcs lesz az is, hogy őt mennyire sikerül kivennünk a játékból. Az OSE nagyon agresszív védekezésre képes, így erre is fel kell készülnünk. Természetesen szeretnénk nyerni, amiért mindent meg fogunk tenni. Bonifert Bendegúz kiesése nagy érvágás számunkra. Többen kisebb sérüléssel és betegséggel küzdöttek a napokban, de reményeink szerint mindenki ott lehet a pályán. 

A találkozó esélyeiről Horti Bálintot is megkérdeztük:

2022. január 7. Zalakerámia ZTE KK 

Megosztás