Újabb hosszú távú szerződéssel erősítjük a klub alapjait

Hároméves szerződést kötött klubunk a ZÁÉV Zrt.-vel, melynek hivatalos bejelentésén jelen volt Balaicz Zoltán városunk polgármestere, Peresztegi Imre, a ZÁÉV Zrt. elnök-vezérigazgatója, Stárics Kornél ügyvezetőnk és Dr. Gyimesi Endre klubunk társadalmi elnöke. 

-Városunk életében meghatározó szerepet tölt be a ZÁÉV Zrt. A cég mindig is fontosnak tartotta a társadalmi felelősségvállalást, lásd a sport (ZTE ZÁÉV), vagy a kulturális élet, az oktatás és az egészségügy különböző szintjein való együttműködésekben. Fontosnak tartatják, hogy valamit visszaadjanak, annak a közösségnek, amiben élnek. Most a kosárlabdacsapattal is olyan, hosszú távú, három évre szóló szerződést kötöttek, ami hozzájárul és biztosítja a klub anyagi biztonságát a következő időszakban- vezette fel az ünnepélyes alkalmat Balaicz Zoltán polgármester.  

Peresztegi Imre, a ZÁÉV Zrt. elnök-vezérigazgatója köszöntőjében a cégről és annak szakmai és lokálpatrióta szemléletéről beszélt:

-A megye és a város legnagyobb vállalkozása lévén, folyamatosan arra törekszünk, hogy a legmagasabb szinten megfeleljünk a kor igényeinek és továbbra is szép épületeket építsünk. A ZÁÉV Zrt. immár 70 éve működik és mindig is arra törekedtünk, hogy az anyagi lehetőségeinkhez mérten támogassuk a sport, a kultúra, az oktatás és az egészségügy különböző területeit. Ezzel a most megkötött hároméves szerződéssel középtávra tekintünk, hogy legyen egy jó csapat, amely a múltjához méltóan jó teljesítményt tudjon elérni. 

Stárics Kornél ügyvezetőnk beszédében a cég tevékenységét és lokálpatrióta részvételét méltatta:

-Nagy öröm számunkra, hogy a ZÁÉV Zrt-t. a kiemelt támogatóink között köszönthetjük. Azokkal a szerződésekkel, amiket a közelmúltban megkötöttünk el tudjuk érni a céljainkat, ami elsődlegesen a rájátszásban való részvételt jelenti. A hároméves megállapodás több reklámmegjelenést is tartalmaz, így a cég logója a csapat nadrágján is megjelenik, valamint a Led falon. Bízunk abban, hogy nem csak a cég, de a munkatársaik támogatását is elnyerjük és hatodik emberként fognak bennünket erősíteni a lelátón. 

Zárásként Dr. Gyimesi Endre társadalmi elnökünk, egykori városvezetőként arról beszélt, hogy a cég mennyire összefonódott az itt élőkkel. A lokálpatrióta magatartást emelte ki, ami a város számára nagyon fontos: 

-Az itt működő cégek érezzék a közösséghez való tartozást és a város is megbecsüli azokat a cégeket, akik hozzájárulnak a különböző területek működéséhez.  Remélem, hogy ez az együttműködés a közeljövőben újabb nagy sikerekhez segíti majd hozzá a klubot. 

Klubunk az elmúlt időszakban három nagy céggel a Szabadics Zrt.-vel, a Flex Magyarországgal és a ZÁÉV Zrt.-vel között hosszú távú támogatói szerződést. 

2019. szeptember 27. Zalakerámia ZTE KK 
 

Megosztás