Újabb megállapodás a Zalakerámia Zrt.-vel: a tizenhetedik szezont kezdjük Zalakerámia ZTE KK néven

Sajtótájékoztató keretében jelentette be klubunk, hogy újabb megállapodást kötöttünk a Zalakerámia Zrt.-vel, amely immár tizenhetedik esztendeje névadó támogatónk.

A sajtótájékoztatón jelen volt dr. Martin Hofmann, a Lasselsberger csoport kerámia divíziójának  vezetője és dr. Jaramani Rafik, a Zalakerámia Zrt.  vezérigazgatója. A megjelenteket klubunk ügyvezetője, Török Róbert  köszöntötte, aki azzal nyitotta a sajtótájékoztatót:

- Azt hiszem, a körítés  elárulja mai összejövetelünk apropóját – mondta ügyvezetőnk utalva arra, hogy a vendégek csapatunk címerével és logójával  ellátott  pólóban ültek az asztalnál. –
Tizenhetedik éve  indulunk a bajnokságban Zalakerámia ZTE KK néven, és ami ennyi ideig működik, az a kapcsolat csakis eredményes lehet. Csapatunk neve  összeforr a Zalakerámia névvel, amit magam is tapasztalok. Bízunk benne, hogy ez a mostani újabb megállapodás is eredményes lesz.

Ezt követően Jaramani Rafik  szólt a megjelentekhez, aki most már  egy kicsit távolabbra is tekintett.

- Valóban tizenhetedik éve, hogy működik egy a kapcsolat és remélem, hogy az elkövetkező három-négy esztendőben is így lesz, hogy eljussunk a kerek huszadik évfordulóhoz – jegyezte meg a Zalakerámia Zrt. vezérigazgatója. - Voltunk fenn és voltunk lenn is, de a legutóbbi bajnokságban a bronzéremért  harcolhatott a csapat. Az érem nem jött össze, a negyedik helyen végeztünk, de nagyon bízunk benne, hogy  a most induló szezonban ott lesznek a fiúk az első három között. Sikerült ismét megállapodnunk a támogatásról  és most már hetedik esztendeje, hogy az egerszegi sportcsarnok is a Zalakerámia  nevet viseli. Mindenki előtt ismert a jelenlegi gazdasági helyzet, mindenkinek optimalizálni kell a költségeit, ami nem csak a Zalakerámiát érinti, de az országot és a világot is. Mindenki a legjobb megoldást akarja választani és mi is ezt tesszük, hogy a Zalakerámia megmaradjon a piacon.

A sajtótájékoztatón dr. Martin Hofmann is  szót kapott. Ő is kiemelte e hosszú kapcsolat jelentőségét csapatunk és a Zalakerámia Zrt. között.

- A cég magyar menedzsmentje nagyon elkötelezett a kosárlabdacsapat mellett, akkor is,  amikor jobb időket élük és akkor is, amikor rosszabbat - mondta dr. Martin Hofmann-     Önök is tapasztalják az emelkedő árakat, a piacon beállt változásokat. Ezek az idők nehezebbek, de fontos, hogy támogatni tudjuk továbbra is a csapatot, hogy a  szurkolók ki tudjanak menni a mérkőzésekre és szórakozzanak.  A jelenlegi gazdasági környezet nagy kihívást jelent a Zalakerámiának az emelkedő járulékokkal, de fejleszteni akarunk és a piacon maradni és nagyon bízunk benne, hogy a közeljövőben javulni fog a helyzet minden téren.

A sajtótájékoztatón jelen volt Bali Zoltán, Zalaegerszeg alpolgármestere aki az elhangzottak után a megjelent újságíróknak elmondta:

-A többségi tulajdonos önkormányzat nagyra értékeli, hogy  bár nehéz időket élünk, de  már tizenhetedik alkalommal  köttetett meg ez a megállapodás. Az együttműködés folytatódik, ami jelentős mértékben támogatja a csapat munkáját. A többségi tulajdonos önkormányzat továbbra is arra törekedik, hogy folyamatosan  nyerjen meg újabb és  újabb támogatókat a város csapatának, hogy annak működése biztos anyagi alapokon álljon.

Fotó: Katona Tibor

2023. augusztus 24. Zalakerámia ZTE KK 
 

Megosztás