Újabb presztízscsata következik

Hétközi mérkőzéssel megyünk tovább a bajnokságban. Az ötödik forduló felvezetéseként a nyáron jelentősen átalakult Szolnoki Olajbányász csapatát fogadjuk.

A vendégeknél kulcsjátékosok távoztak, váltottak csapatot, de a megmaradt keret a légósokkal kiegészülve is erősnek mondható. A Szolnok két győzelemmel és két vereséggel, hasonló mutatóval áll, mint mi, annyi különbséggel, hogy neki már sikerült hazai pályán is győzniük. 
Számunkra a Sopron elleni siker úgy kellett, mint egy falat kenyér. Az első félidőben még akadozott a csapatjátékunk, de a fordulás után fokozatosan vettük át az irányítást és értékes győzelmet szereztünk.  A Szolnok ellen még nagyobb koncentráció és odafigyelés kell. A védekezésváltás bejött az előző mérkőzésen, most az elejétől kezdve jól kell védekeznünk és nem szabad hátrányba kerülnünk. Nehéz mérkőzésre számítunk,de érvényesíteni szeretnénk a hazai pályát. 

A találkozó felvezetésére ukrán centerünket Andriy Agafonovot kértük:

 

 
A mérkőzés 18 órakor kezdődik. 
 
A csarnok előtti terület a mérkőzés idején munkaterületnek fog minősülni, ezáltal a beléptetés lassulni fog, és a pénztár kialakítása sem a megszokott módon fog zajlani.Hazai belépőjegyes beléptetés: E1 és E2 menekülőkapun keresztül (pénztár lesz (E1), de nehezen megközelíthető a beléptetés miatt!!!)
Hazai bérletes beléptetés: D1 menekülőkapunk keresztül
Vendég beléptetés: D4 menekülőkapun keresztül (pénztár lesz, ha nem fogynak el a vendég belépők elővételben)
 
Kapunyitás az U20-as mérkőzésre 15:00-tól 15:30 óráig.
Hivatalos kapunyitás az NB1-es mérkőzésre 17:00-tól.
 
Fotó/videó: Bálizs Zsuzsa 
 
2019. október 23. Zalakerámia ZTE KK 

Megosztás