Ünnepeljünk együtt!

Ma, pontosan 30 éve, hogy csapatunk első kupagyőzelmét és bajnoki sikerét érte el. A jeles jubileum alkalmából ünnepséget szerveznek az egykori játékosoknak és szurkolóknak. 

Tisztelt szurkolóink!

Harminc éve annak, hogy a ZTE férfi kosárlabda-csapata megszerezte első kupagyőzelmét és bajnoki címét.Ebből az alkalomból a május 11-én, pénteken 16 órakor kezdődő jubileumi ünnepségen a Keresztury Városi Művelődési Központban köszöntik a bajnok és kupagyőztes csapat tagjai és vezetőit. Az ünnepségen levetítik a bajnoki címet eldöntő ZTE-Baja párharc harmadik mérkőzésének 20 perces összefoglalóját.

A sikercsapatot köszöntik a megye, a város és a Zalakerámia-ZTE KK vezetői, illetve az akkori szurkolók képviselői. Ezt követően az egykori főszereplők kötetlen beszélgetés keretében elevenítik fel a kupasiker és a bajnoki győzelem felejthetetlen pillanatait.

A jubileumi ünnepségre szeretettel várják a szervezők a ZTE akkori és jelenlegi szurkolóit!

Szűcs József, Góczán Gábor, Bodrogi Csaba, Farkas László, Bencze Ákos, Dobi Antal, Kovács Attila, Bencze Tamás, Gáll Tamás, Földesi Attila, Bérczes István. Edző: Gellér Sándor

Akikre mi Zalaegerszegiek büszkék voltunk és vagyunk!

2018. május 8. Zalakerámia ZTE KK /Jóna István 

Megosztás