Utánpótlás eredményeink

Pályán az utánpótlás 

U16 kadett, főtábla, C csoport, 3. forduló: 

DEAC KA B – Zalakerámia ZTE KK 72-92 (8-22, 16-25, 25-27, 23-18)
Debrecen. 

Zalakerámia ZTE KK: Kámán 9, Károlyi 31, Gérczei 25/9, Babos 12, Rékli 6/3. Csere: Rinkó, Bánfi, Gergály 3, Aranyosi 2, Györe 2, Martonics, Adrovicz 2. Vezetőedző: Bödör Ferenc

Bödör Ferenc értékelése: - A hosszú utazás ellenére kimondottan eredményesen kezdtük el a mérkőzést, és hamar jelentős előnyünk lett. Sajnos, így is sok hibánk volt, amelyek eladott labdákban és a kihagyott közeli helyzetekben mutatkoztak meg. Mivel a palánk alatt ezúttal mi voltunk fizikai fölényben, ezeket második szándékból többször tudtuk javítani, de egy erősebb csapat ellen a kihagyott ziccerek hatványozottan fognak számtani. Ezen mindenképpen változtatnunk kell. A második félidőben gyakoroltunk egy védekezési formát, amiben még sok volt a helyezkedési hiba, amit a jól küzdő ellenfelünk viszonylag jó dobószázalékkal ki is használta. A győzelmünk nem forgott veszélyben, gratulálok a csapatnak.

U 18 junior, alapszakasz, főtábla 3. forduló: 

Zalakerámia ZTE KK -  Kiss Lenke KA/A 103-95 (31-25, 29-24, 17-28, 26-18)
Zalaegerszeg, Ostoros-csarnok. 

Zalakerámia ZTE KK: Gerencsér 16, Ruzsics 8, Tóth B. 22, Hosszú 1, Garai 10. Csere: Szalai, Tóth Á., Tóth L. 9, Kovács 8/3, Tóth M., Jordán 25/18, Horváth B. 14. Vezetőedző: Bodrogi Csaba.

Bodrogi Csaba értékelése: - Nagyon gyorsan játszó, agresszíven támadó ellenféllel találkoztunk, ez látszik a dobott pontokból is. Szerencsére ezúttal a támadásainkat mi is jó százalékkal fejeztük be, különösen az első félidőben, azonban így is csak 11 pontos előnnyel zártuk a találkozó első felét. A második félidőben a vendégek zónavédekezésükkel megzavartak minket, rossz megoldásokat választottunk, több eladott labdából is üres ziccereket dobhattak. A harmadik negyed végére felzárkóztak, de az  utolsó tíz percre  mi is változtattunk a védekezésünkön. Kevesebb pontot engedtünk az ellenfélnek, és tulajdonképpen a végjátékban a pontosabb befejezéseinknek köszönhetjük a győzelmünket. Az egy-egy elleni védekezésünk és a visszahelyezkedésünk sajnos továbbra sem tetszik, azonban a lelkesedéssel és ezúttal a büntető dobások számával, valamint százalékával, illetve a lepattanózással elégedettek lehetünk.

2023. október 19. Zalakerámia ZTE KK 

Megosztás