Utánpótlás: Gérczei 38 pontja, közte tíz hármas

U16 kadett, főtábla C csoport, 5. forduló:  

Zalakerámia ZTE KK – Kiss Lenke KA 84-57 (19-8, 20-19, 26-11, 19-19)
Zalaegerszeg, Ostoros-csarnok. 
Zalakerámia ZTE KK: Kámán 2, Károlyi 16, Röszler 20/3, Gérczei 38/30, Rékli 3/3. Csere: Rinkó 3, Bánfi, Gergály 3/3, Aranyosi 2, Györe 2, Adrovicz, Martonics. Vezetőedző: Bödör Ferenc. 

Bödör Ferenc értékelése: - Bár készültünk  az ellenfél zónájára, eléggé nehézkesen szőttük a támadásainkat az első félidőben. Elsősorban a kinti dobásaink révén sikerült előnnyel menni a szünetre. A második félidőben egy nagyon kicsit lett csak agresszívabb a védekezésünk, ezekből tudtunk indulni és növelni a különbséget. Valahogy ennek kellene a fejekben rögződnie, hogy így könnyebb támadni is, igaz, ehhez a védekezésben melózni kell. Ahogy voltak szerzett labdáink máris más sebességgel tudtunk játszani, ezt mindenkinek tudomásul kell vennie. A kezdőknek és a padról beszállóknak is. Ezt igyekszünk az edzéseken is elérni, egyelőre változó sikerrel. A győzelem azonban győzelem, ehhez gratulálok a csapatnak! 

Galéria a képre kattintva

U18 junior, alapszakasz, főtábla 5. forduló: 

Zalakerámia ZTE KK – Zsíros Akadémia 60-66 (9-20, 24-13, 12-16, 15-17)
Zalaegerszeg, Ostoros-csarnok. 
Zalakerámia ZTE KK: Ruzsics 4, Tóth Á. 2, Tóth B. 11/3, Hosszú 7/3, Jordán 10/6. Csere: Szalai K., Kovács Á. 3, Tóth M., Horváth B. 4, Garai 19. Völgyi. Vezetőedző: Bodrogi Csaba. 

Bodrogi Csaba értékelése: - Ezúttal sem tudtunk teljes csapatunkkal készülni és kiállni, igaz, sérülésből, betegségből ketten is visszatértek. Talán emiatt, gyengén kezdtük a mérkőzést, lassan vettük fel a szükséges ritmust. Az egész mérkőzés során gyenge százalékkal dobtunk, s tulajdonképpen a lepattanózás mellett ez volt a vereségünk fő oka. Az első negyedben egyetlen mezőnykosarat szereztünk csak, később ezen tudtunk változtatni a második negyedben. Feljavult a védekezésünk és gyorsabban játszottunk, de csak ebben a negyedben játszottunk úgy, ahogy a mi csapatunknak kellene. A védekezésünkben akadtak hibák, főleg az egy-egy elleni párharcokat veszítettük el, és különösen a második félidőben nem tudtunk mit kezdeni a lepattanók megszerzésénél az ellenfél magasabb szerkezetével. Ezeket a hátrányokat kellene megoldanunk egy kis plusz energiával és tudatossággal. Még így is nyerhettünk volna, ha pontosabban dobunk a kidolgozott helyzeteinkből.

Fotó: Jóna István
2023. november 1. Zalakerámia ZTE KK
 

Megosztás