Változások a jegy-és bérletértékesítésben

Klubunk vezetősége egy közleményt adott ki, melyben a belépők és bérletek vásárlásáról és a mérkőzéseken alkalmazott járványügyi előírásokról is tájékoztatja a szurkolókat:

Kedves Szurkolóink!

Tájékoztatni szeretnénk szurkolóinkat, hogy jelen állás szerint október 3-an kezdődik a 2020/2021-es férfi nb1-es kosárlabda bajnokság. Ehhez elengedhetetlen, hogy a csapatok az első mérkőzést megelőző 72 órán belül negatív PCR tesztet produkáljanak. Végleges sorsolásunk a napokban lesz, melyről azonnali tájékoztatni fogunk 

A 2019/2020-as bajnokság sajnálatos módon idő előtt véget ért. Az akkor érvényben levő kötelezettségeinket viszont muszáj volt teljesítenünk, annak ellenére, hogy több előre kalkulált támogatásunk sem realizálódott. Mindenkit köszönet illet, aki valamilyen módon hozzájárult ahhoz (tulajdonosok, szponzorok, támogatok és természetesen SZURKOLÓINK), hogy sikerüljön lezárni az előző bajnokságot.

A 2020/2021-es szezonban nagy változások lesznek a jegy-és bérletértékesítésben. Ezentúl online felületen tudják szurkolóink megvásárolni belépőiket és bérleteiteket. Valamennyi bérlet helyre fog szólni.

Az előző szezonban helyre szóló bérlettel rendelkező szurkolók ezen a héten soron kívül tudják megújítani bérletüket a következő szezonra. Ehhez viszont kérjük, hogy vegyék fel velünk a kapcsolatot (+36 92/310 780). Jövő héttől bárki számára lehetőség lesz bérletvásárlásra online felületen. Fontos, hogy amennyiben a bajnokság közben létszámkorlátozás lesz, úgy az időben korábban vásárolt bérlet tulajdonosának lesz lehetőségé a mérkőzést élőben megtekinteni a létszámkorlátozást figyelembe véve.

A bérlet egy bankkártya méretű plasztikkártya lesz, mely QR kódot tartalmaz, és beléptetéskor kell leolvastatni. Jelen helyzetben kizárólag online és bankkártyás fizetés lehetséges.

Belépő- és bérletárakról a https://jegy.ztekosar.hu/ oldalon tudtnak tájékozódni.

Fontos továbbá a járványügyi intézkedések betartása, melyhez türelmet kérünk szurkolóinktól. Kötelező lesz a csarnokon belül a maszkhasználat valamint kötelező testhőmérséklet merés lesz beléptetéskor. 37,5 fok feletti testhőmérséklettel nem lehet a csarnokba belépni. Valamennyi beléptetőponton szenzoros kézfertőtlenítő lesz kihelyezve, melynek használatát javasoljuk.

Felhívjuk továbbá a Szurkolóink figyelmét arra, hogy bármelyik pillanatban változhatnak a rendezési szabályok, elképzelhető, hogy zárt kapus mérkőzéseket leszünk kénytelenek megrendezni. Ehhez kapcsolódóan kérjük kizárólag azok a Szurkolók vásároljanak bérletet, akik a bérletvásárlással támogatni kívánják csapatunkat.

Köszönettel:

                              Zalakerámia ZTE KK

2020. szeptember 15. Zalakerámia ZTE KK

 

Megosztás