Véradás a Sopron mérkőzés előtt

Magyar Vöröskereszt minden évben mintegy félmillió véradó toborzásával biztosítja a gyógyító munka zavartalan vérellátását. Tevékenységük eredményességéhez nélkülözhetetlen olyan kiváló partnerek együttműködése, mint a megyeszékhelyi kosárlabdacsapatok. A véradás a testi-szellemi egészség bizonyítéka, olyan társadalmi tevékenység, amely mindannyiunk érdeke, a társadalom tagjainak kötelessége és felelőssége.

A korábbi években megrendezésre került véradó napok sikereit szem előtt tartva, Zalaegerszegi Területi Szervezet a ZTE Kosárlabda Klub támogatásában, tervezetten véradást szervez 2018. március 17-én  szombaton a Zalakerámia ZTE KK – Sopron KC összecsapást megelőzően, 15-18 óráig. Az esemény elsődleges célja, a Zala Megyei Szent Rafael Kórház zavartalan vérellátása.  Minden véradó a mérkőzés megtekintésére szóló lehetőséget kap ajándékul a Klub által.
 
A véradókat a Zalakerámia Sport- és Rendezvénycsarnok kistermében várjuk. Az első 50 váradó ingyenesen tekintheti meg az esti mérkőzést, ZTE pecséttel ellátott karszalag ellenében. 

Tegyünk érte közösen, hogy kórházainkban vérhiány miatt tragikus eset ne történhessen, és hogy minél többen „különlegessé”, azaz rendszeres véradóvá váljanak.

2018. március 13. Zalakerámia ZTE KK/Jóna István
 

Megosztás