Zalakerámia családi nap Tófejen

Főszponzorunk, a Zalakerámia Zrt. családi napot szervezett, melyre csapatunkat is meghívta és vendégül látta. A cég tófeji gyáregységének közelében lévő sportpályán a dolgozóknak szervezett programon Stárics Kornél ügyvezetőnk vezetésével, Durázi Krisztofer, Gulyás Milán, Bagó Martin, Kis Raul, Doktor Péter, Kovács Kristóf és Farkas Attila képviselte klubunkat. 

-  Nagyon kedvesen fogadtak minket. A fiúk kipróbálhatták az íjászkodást, a tekézést, ping-pongozhattak és természetesen kosaraztak is. Aki beállt a srácok közé, az ZTE KK-s pólót kapott jutalmul. Közben főzőverseny ment a sátrak mellett, az elkészült ételekből pedig mi is kaptunk kóstolót. A hangulat remek volt, a srácok jól érezték magukat- tájékoztatott ügyvezetőnk.

Csapatunk vasárnap, az AquaCity Vízicsúszda és Élményparkban rendezett Jótékonysági főzésen vesz részt, ahol a standunkon gulyáslevest és salátát fasírttal kínálunk a hozzánk látogatóknak. A fiatalok, Szabó Zsolttal kiegészülve már délelőtt kinn lesznek a fürdőben, ahol találkozhatnak velük a szurkolók. 

További fotók klubunk hivatalos facebook oldalán találhatók. 

2018. augusztus 11. Zalakerámia ZTE KK 

Megosztás