Jegyinfó

2019/2020-as szezon belépőjegy- és bérlet árai (bruttó):

 

A bérlet árak (bruttó):

Diák/Nyugdíjas: 15.000 Ft

Egerszeg kártyás: 20.000 Ft

Felnőtt: 25.000 Ft

Helyre szóló: 32.000 Ft*

 

Belépőjegyek nem kiemelt mérkőzések esetén (bruttó):

Diák/Nyugdíjas: 1000 Ft

Egerszeg kártyás: 1.300 Ft
Felnőtt: 1.600 Ft

Vendég: 1.600 Ft**

 

Belépőjegyek kiemelt*** mérkőzések esetén (bruttó):

Diák/Nyugdíjas: 1.250 Ft

Egerszeg kártyás: 1.600 Ft
Felnőtt: 2.000 Ft

Vendég: 2.000 Ft**

 

 

Az Egerszeg kártyás bérlet vásárlásához kérjük hozzák magukkal az érvényes Egerszeg Kártyájukat.

Diák/Nyugdíjas bérlet vásárlásához kérjük hozzák magukkal az érvényes Diákigazolványukat, illetve Nyugdíjas igazolványukat.

Amennyiben kedvezményes bérletet vásároltak, úgy a kedvezményre jogosító iratot (Diákigazolvány, Nyugdíjas igazolvány, Egerszeg kártya) a mérkőzésre mindig szíveskedjenek magukkal hozni.

A bérletek érvényesek a Zalakerámia ZTE KK által a 2019/2020-as szezonban lejátszott valamennyi hazai hivatalos NB I-es bajnoki mérkőzésre.

 

*Helyre szóló bérlet vásárlása esetén a Kvártélyház Jegyirodában kell kérni a lelátóra kért hely rögzítését.

**Vendég jegy: Kizárólag a vendég beléptetési pontnál lévő pénztárban vásárolható meg, és a vendég beléptetési ponton érvényesíthető. Vendég belépő jeggyel kizárólag a vendég szektorban foglalhat helyet.

***Kiemelt mérkőzések: Szombathely, Körmend elleni találkozók

 

A jegyeket és bérleteket a Göcsej Nyomda Kft. és az Acopyshop csapata készíti.

Bérletet vásárolni 2019. szeptember 16-tól lehet a Kvártélyház Jegyirodán az iroda nyitvatartási ideje alatt lehet.

 

Pályarendszabályok!

/webimages/files/Sportcsarnokrendszabalyok.pdf

2004. évi törvény a sportról 73. § - A sportrendezvényen történő részvételből való kizárás:

73. § (1) A szervező az általa, valamint az utazó sportszervezet a részvételével szervezett sportrendezvény esetén és beléptető rendszer alkalmazásakor köteles a sportrendezvényről eltávolított személy részére a belépőjegy-eladást megtagadni, valamint megakadályozni, hogy a sportrendezvényen részt vehessen (a továbbiakban együtt: sportrendezvényen történő részvételből való kizárás). A sportrendezvényen történő részvételből való kizárás lehetőségéről a szervező a sportlétesítményen kívül és annak területén jól látható hirdetményben köteles tájékoztatást adni, amit - általános szerződési feltételként - magyar és angol nyelven is fel kell tüntetni.

(1a) Az utazó sportszervezet az általa szervezett sportrendezvényen történő részvételből való kizárást alkalmazhat azon személlyel szemben, akit a sportrendezvényről eltávolítottak, vagy a (4) bekezdés szerinti esetben.

(2) A sportrendezvényen történő részvételből való kizárás időtartama hat hónapnál rövidebb nem lehet és a szervező által vagy az utazó sportszervezet részvételével szervezett minden sportrendezvényre vonatkozó kizárás esetén a két évet, a meghatározott sportlétesítményre vonatkozó kizárás esetén a négy évet nem haladhatja meg.

(3) A szervezőnek vagy az utazó sportszervezetnek a sportrendezvényen történő részvételből való kizárásra vonatkozó döntése ellen a néző bírósághoz fordulhat.

(4) A sportrendezvényen történő részvételből kizárható az a személy is, akit a 71. § (3) bekezdése alapján el kellett volna távolítani, de erre azért nem került sor, mert a sportrendezvény helyszínén való szervezői (rendezői) beavatkozás következtében olyan nézői cselekmény volt várható, amely a sportrendezvény biztonságát aránytalanul veszélyeztette volna.

 

Megosztás