A Veszprém ellen teszteltük az új fiúkat

 Csak néhány napja vannak Magyarországon az idei szezonra kiszemelt légiósok. Az amerikai kontingens ugye 20-án érkezett, míg Radic egy nappal később csatlakozott a kerethez. 

-Kevés edzésen vannak túl a külföldi játékosok így a figuráinkat sem tudták kellően elsajátítani. A Veszprém elleni edzőmérkőzés pontosan a csapatba való beilleszkedést és a játékosok összecsiszolódását szolgálta. Természetesen kíváncsiak voltunk, milyenek meccshelyzetben a fiúk- tájékoztatott Bencze Tamás vezetőedzőnk. 

A Veszprém keretében sok ismerőssel találkoztunk. Itt volt például Simon László, a 2010-es bajnokcsapat tagja és a fiatalabb vonalat képviselő Lógár Bence is. De ott volt Körtvélyesi Gergely és Hegedüs Gergely is a vendégeknél. A találkozón, ahogy vártuk hullámzó volt a játék, sok technikai hibával tarkítva. De a célját, a gyakorlást mindenképpen elérte a foglalkozás. Két fiúnak, Maurice Jeffersnek és Braxton Reevesnek 10 napja van, hogy meggyőzze a vezetőket arról, hogy a szezon végéig meghosszabbítsák a szerződésüket. 

Augusztus 28-án újra találkozik a két együttes. Előzőleg úgy volt, hogy Veszprémben, de a csapat csarnoka nem készült el, így újra Zalaegerszegen feszülnek egymásnak a felek. A folytatásban szeptember 1-én, Körmenden a Levice ellen, majd szeptember 4-én a Kaposvár ellen és végül szeptember 8-án a Paks ellen hazai pályán folytatódik a felkészülési mérkőzések sora.  

A mai napon a szeptember 15-16-i Krasznai Kupa programja is felkerült az internetre a Sopron KC jóvoltából:

A Krasznai Kupa tervezett műsora:

2017.09.15., péntek
17.00 ZTE KK – Falco KC
18.45 Megnyitó
19.15 Sopron KC – Oberwart (osztrák)

2017.09.16., szombat
17.00 Mérkőzés a harmadik helyért (előző napi két vesztes)
19.15 Döntő (előző napi két győztes)

Weboldalunkon pedig már elérhető a 2017/2018-as bajnoki szezon tervezett menetrendje, amely szerint szeptember 30-án, hazai pályán a Kecskemét ellen kezdünk majd. 

2017. augusztus 24. Zalakerámia ZTE KK 

Megosztás